A Nike újabb nagy dobása: tokenizálja a cipőket az Ethereum blokkláncon

Ethereum védjegy

Tartalom

  ethereum védjegy A kim dotcom bitcoinba fektet be

  Bitcoin Ethereum hírek A Dfinity Foundation, az Internet Computer blokklánc mögött álló svájci nonprofit szervezet ügyvédei pert indítottak a Facebook anyavállalata, a Meta ellen az Ethereum védjegy logójával kapcsolatos védjegybitorlás miatt. A Dfinity jogi csapata azt is közölte, hogy a vállalat a végtelen szimbólumot használta honlapján márciusa óta.

  ethereum védjegy kereskedési számlatípusok microsoft

  Míg sok szakértő John Wallis matematikusnak tartja, hogy először a Úgy tűnt, hogy a Dfinity keresete nem a Meta logóján, magát a végtelenséget használó logón alapult, hanem egy védjegy lajstromozásán, amelyet hasonló árukat és szolgáltatásokat kínáló területeken használnak, beleértve a blokklánc technológiát alkalmazó számítógépes szoftvereket is.

  Egy blokklánc technológiát Dfinity fejlesztő svájci non-profit szervezet pert indított azzal a váddal, hogy a Meta új logója túlságosan hasonlít a sajátjához.

  ethereum védjegy iq opciók demo számla bináris

  Úgy tűnik, az Infinity logó nagy divat a Web3-ban. A Dfinity és a Meta közötti bármilyen kapcsolat arra késztetné a fogyasztókat, beleértve a felhasználókat és a fejlesztőket is, hogy megkérdőjelezzék a Dfinity alapvető küldetését.

  ethereum védjegy szabadkereskedelmi számla az USA-ban

  A blokklánc-cég esküdtszéki tárgyalást kért.