Bejegyzés navigáció

Francia kriptokereskedő

Tartalom

Minden idők egyik legnagyobb kriptovaluta csalását leplezték le Origo A Világgazdaság számolt be róla, hogy a SEC csalással vádolja a BitConnectet és alapítóját, Satish Kumbhanit, mert a cég egy nem létező kereskedő programmal és napi 2 százalékos hozamígérettel csábította a bitcoin befektetőket.

Az ügy előzménye, hogy francia kriptokereskedő cég egyik amerikai támogatója, Glenn Arcaro bűnösnek vallotta magát csalásban a San Diego-i szövetségi bíróságon, amelyért akár 20 év börtönbüntetést is kaphat.

francia kriptokereskedő

A BitConnect azzal hitegette a befektetőket, hogy van egy automatizált programja, amely a befizetett bitcoinok kereskedelmével termel profitot. És a nyereséget kamatfizetéssel osztották volna meg a befektetőkkel.

kriptovaluta

Ehelyett, Kumbhani a befektetők pénzét saját célra használta, illetve az új ügyfeleket felhajtó promótereknek adott belőle jutalékot. A BitConnect offshore cég logójaForrás: Bitconnect A 35 éves cégalapító korábban Indiában élt, jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen.

francia kriptokereskedő

A hírre eddig nem reagált a BitConnect. Gazdaság csalás gazdaság ellenőrzés kriptovaluta Hírlevél feliratkozás Ne maradjon le az ORIGO cikkeiről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

francia kriptokereskedő

Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a nap legfontosabb híreit.