Kínai kriptokereskedelem

Tartalom

  napi kereskedési részvények vs napi kereskedési kriptovaluták

  Nemsokára rá se lehet majd ismerni a digitális pénzvilágra A kínai kormány "vissza fogja szorítani a virtuális valutákkal való spekulációt, valamint a kapcsolódó pénzügyi tevékenységeket és a helytelen magatartást az emberek tulajdonának védelme, valamint a gazdasági, pénzügyi és társadalmi rend fenntartása érdekében" - áll kínai kriptokereskedelem jegybank honlapján közzétett nyilatkozatban.

  A legutóbbi lépésre válaszul a bitcoin, a világ legnagyobb kriptopénze több mint 6 százalékkal 42, dollárra esett, miután korábban mintegy 1 százalékkal csökkent.

  mikor kezdődik a kriptovaluta kereskedés a kucoinon

  A kevésbé népszerű digitális valuták - amelyek jellemzően a bitcoinnal együtt emelkednek és esnek - szintén zuhantak pénteken: az ether 10 százalékot esett, míg az XRP hasonló mértékben veszített értékéből.

  Tájékoztatás A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas.

  a bináris opciók őszinte értékelése

  Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!