Fizetsz adót a kriptográfia után?

Kriptográfiai nyereség

A kriptográfiai bányászok magyarázata: Miért nem szeretné, ha ez a szemét a számítógépeden?

Breadcrumb

A telepítőkhöz mellékelt összes junkware program közül a cryptocurrency bányászok, mint az Epic Scale, a legrosszabbak közé tartoznak. Cryptocurrency Valószínűleg hallottál a Bitcoinról, a kriptográfiai nyereség titkosításról.

Fizetsz adót a kriptográfia után? Ez azt jelentihogy az Ön által fizetett kriptográfiai adók megegyeznek azokkal az adókkal, amelyeket akkor kell fizetnie, amikor egy tőkeeszköz eladásából vagy cseréjéből nyereséget vagy veszteséget realizál.

Ez egy digitális pénznem, és az új pénznemeket kriptográfiai nyereség "bányászat" generálja. Ez számítási szempontból intenzív feladat, és sok feldolgozási hatalomra van szüksége. Lényegében a számítógéppel jutalmazzák a nehéz matematikai problémák megoldását. Ezt a feldolgozási hatalmat használják a tranzakciók ellenőrzéséhez, ezért a kriptokurasághoz minden szám-crunching szükséges. Ez egy rendkívül alapvető magyarázat - olvassa el részletesen a Bitcoin részletes magyarázatát. A Bitcoin nem az egyetlen kriptográfiai nyereség.

Az uTorrent telepítője által mellékelt Epic Scale junkware nem próbálja meg az Bitcoint bányászni - megpróbálja bányászni a Litecoin-ot, amelyet a Bitcoin nagyon ihletett és nagyon hasonlít.

És nem, még akkor is, ha a hardvert használják, hogy pénzhez jusson nekik, akkor semmit sem kap. Megkapják a pénzüket a hardver üzembe helyezésével.

Kulcsszavak

Még rosszabb azonban, az asztali számítógép vagy laptop otthon csak nem elég erős, hogy nyereségesen az enyém Bitcoin, Litecoin, vagy más cryptocurrencies. Tehát még akkor is, ha a számítógépedet a Bitcoin bányászatához használod a saját nyereségedért, valójában kriptográfiai nyereség veszítesz.

Feszültség alatt állna, ha a számítógép nagyobb teljesítményt nyújt, és kevesebbet hoznál vissza, mint amennyit a hatalomba kerül.

kriptográfiai nyereség

Más szavakkal, a cryptocurrency bányászok, mint például az Epic Scale crapware vagy egyéb rosszindulatú programok, amelyek hasonlóan működnek, csak töltsék fel villanyszámlájukat egy kis nyereségért. Az egyetlen ok, amiért profitálni tudnak, mert nem fizetik a villanyszámlát - te vagy. Többet fizetsz a villamosenergia-termelésben, így a junkware vagy rosszindulatú szerzők a nyereség egy hányadát is elérhetik.

Ez nevetséges. De ez egy olyan tényező, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni.

kriptográfiai nyereség

Hő- és teljesítményproblémák Eddig ez egy rossz üzlet. Jobb lenne, ha csak egy dollárt fizetett az Epic Scale-nek, és elkerülte az elektromos számlázást - pénzt takarítanék meg.

De a probléma nem csak pénzügyi. Ezek a szoftverek akkor indulnak el, amikor a számítógép alacsony energiafogyasztású állapotban van, és ezeket az alap nélküli erőforrásokat működtetik.

 1. Volt már valakinél auditált kriptográfia?
 2. Kereskedési nézet bitcoin előrejelzés
 3. Etoro kriptokereskedés
 4. Fizetsz adót a kriptográfia után?
 5. Gyakran ismételt kérdések Mit takar a jogdíjmentes licenc fogalma?

Szóval, ahelyett, hogy kis mennyiségű energiát használnád és hűvöset fogsz működni, akkor a számítógéped akkor fog működni, ha nem online kriptovaluta befektetés, a rajongók rúgnak a nagy sebességű eszközökre, hogy eloszlassa ezt a kriptográfiai nyereség. Ha a szoftver nem megfelelően van beprogramozva - vagy túlságosan mohó - akkor is folytathatja a futást, miközben a számítógépet használja, lassítja a feladatokat és biztosítja, hogy a számítógép folyamatosan folyamatosan fut.

Túl sok hő okozhat károkat, különösen akkor, ha a hardver már kipirult, vagy ha a számítógépet porral csomagolják, és nincs megfelelően szellőztetve. Tényleg nem kriptográfiai nyereség kriptográfiai nyereség hangsúlyozni - nincs olyan előnye, hogy olyan programot futtatnánk, mint az Epic Scale. Semmit sem kapsz A bináris opciók halottak. Az Epic Scale mindent kap, és minden problémával foglalkoznia kell.

Kriptográfiai alapismeretek

Szóval hogyan igazolható? A BitTorrent azzal érvel, hogy az Epic Scale teljesen indokolt a hardverek visszaélésében, mert beleegyezett abba. Ha rákattintott az uTorrent telepítőn, és véletlenül beleegyezett abba az Epic Scale ajánlatba, mert nem volt jogos, mint egy törvényes licenckezelő képernyő, csak az Ön hibája az Epic Scale használata.

Ez a BitTorrent, Inc. Ha nem vagy rajongó, próbáld ki az egyik uTorrent alternatívát vagy ragaszkodj egy régebbi uTorrent verzióhozés küldj egy üzenetet. Bónuszként elkerülheti az összes olyan szemetet, amelyet a jövőben megpróbálnak a számítógépére csúsztatni.

kriptográfiai nyereség

A részükről az Epic Scale-nak van egy szép hangzású magyarázata a témáról a weboldalukon. Azt állítják, hogy csak "nagy hatású jótékonysági szervezeteket" és "előrelátó kutatási tudományokat kívánnak nyújtani a megfizethető nagy teljesítményű számítással".

Azt mondják, hogy "a kriptográfiai bányászattal kezdődött az első küldetés előmozdításának módja.

 • A legnépszerűbb grafikus kártyák, amelyek kriptográfiai nyereséget eredményeznek
 • Nyereség – benso-iranytu.hu
 • Keressen extra pénzt online az Egyesült Királyságban
 • A webhelyek blokkolása a CPU használatával a Cryptocurrency böngészése érdekében
 • Nvidia kártyák Az amerikai székhelyű Nvidia grafikus kártyái az egyik legjobbak a bányászathoz.
 • Ez a tiltott természet rávilágít nemcsak szabályozatlan kriptográfák, de kriptográfiai bányászat problémájára is.
 • Jelenleg a nemzetet komolyan befolyásolták a szigorú kriptotörvények a jelenlegi szövetségi kormány által Moon Jae-in elnök alatt végrehajtott elnyomások miatt.

Végül ez az érv abszurd. Az embereknek jobban kellene átadniuk a jótékonysági szervezeteknek, mint a villanyszámlájuknak, és a rosszul működő háztartási számítógépek hálózata, amelyek telepítő junkware-t használnak rájuk, nem a legjobb módja annak, hogy a kutatási tudomány "megfizethető nagy teljesítményű számításokat" nyújtson.

Az állításuk szép hangzású, de módszereik abszurd és kicsit túl hasonlóak ahhoz, hogy a bűnözők kihasználják a rosszindulatú programokat.

A webhelyek blokkolása a CPU használatával a Cryptocurrency böngészése érdekében 2022

Az egyetlen különbség egy sűrű EULA, amelyet egy szoftverinstallálóban álcáztak, és egy szép hangzású nyilatkozatot arról, hogy a bevételt a jótékonysági szervezetnek adományozza. Tehát a választás szerint jön le, az egyiket megadja, ellentétben a rosszindulatú programokkal, de ez nem választás, amit javasolunk.

kriptográfiai nyereség

Nos, elmondhatunk egy dolgot az Epic Scale-ról: jobb közönségstratégiájuk van, mint a Superfish. Közvetlenül adományozz a jótékonysági szervezetnek, és hagyja el a közvetítőt Nem, nem vagyunk anti-charity. Szeretne támogatni a jótékonysági szervezeteket?

Bitcoin Ethereum hírek Mivel a népszerűsége és elfogadása cryptocurrencies Az egyének, szervezetek és kormányok világszerte évről évre fokozódnak, figyelemre méltó eredményeket hozott a kriptobefektetők számára nyújtott előnyök tekintetében. Összességében a platform által megfigyelt összes kriptovalutát tekintve a befektetők világszerte

Akkor adományozd őket közvetlenül. Öt dollár, amelyet közvetlenül egy jótékonysági szervezetnek adományoz minden hónapban, jobb, mint 5 dollárnyi extra, amit a villamosenergia-számláján költöttek el, a szeretet pedig csak töredékéért jár. Ez a rendszernek nincs értelme senki számára, kivéve a cégek profitját.

Legfrissebb hírek

Tényleg, ez a cucc rendkívül rossz. Még akkor is, ha használják a Windows PC-t, amely tele van eszköztárakkal, felugró ablakokkal és más szemetet, még azt is gondolhatja, hogy valami baj van, ha a számítógép rajongói folyamatosan robbannak, és úgy viselkedik, mint egy térfűtő. A Windows szoftver ökoszisztémája beteg, így a vállalatok, mint a BitTorrent, Inc. Igen, szinte mindenki csinálja - de nem, még mindig nem elfogadható.