Tanulj Velünk

Kriptokereskedő lt

ThorChain és korábbi története A ThorChain-t ban egy Binance hackathonon hozta létre egy névtelen kriptovaluta-fejlesztő csoport. A projektnek nincs hivatalos alkotója, és a 18 saját szerveződésű fejlesztő egyikének sincs hivatalos címe. A ThorChain weboldalt a közösség fejlesztette ki. Aggodalomra ad okot, ha a ThorChain alaptevékenységei nem voltak annyira átláthatók. A ThorChain kódja teljesen nyílt forráskódú, és hétszer ellenőrizték olyan neves könyvvizsgáló kriptokereskedő lt, mint a Certic és a Gauntlet.

A ThorChain egy olyan protokoll, amely lehetővé teszi a kriptokereskedő lt számára a kriptopénzek azonnali átvitelét a blokkláncok között. Célja, hogy a decentralizált láncközi keresztcserék következő hullámának háttereként szolgáljon.

A ThorChain Chaosnet csaknem kétéves fejlesztés után, ban élt újra. A Chaosnet, egy többláncú kriptovaluta-csere, a hónap elején lépett életbe. Lehetővé teszi a felhasználók számára a Bitcoin, az Ethereum, a Litecoin és egy féltucat kriptovaluta natív formájukban történő cseréjét anélkül, hogy azokat összekötnék.

kriptokereskedő lt

A ThorSwap felület, az Asgardex webes felület és az Asgardex asztali kliens, amely a ThorChain többláncú Chaosnet protokolljának elülső részeként szolgál, mind erre használható.

Mi a ThorChain és hogyan működik? Jelenleg a ThorChain blokkláncnak 76 ellenőrző csomópontja van, elméletben legfeljebb validátor csomópont kiszolgálására képes. Minden ThorChain csomópontnak minimum 1 millió RUNE-ra van szüksége, ami hatalmas 14 millió dollárnak felel meg az írás idején.

Állítólag kriptokereskedő lt ThorChain csomópontok is névtelenek maradnak, ez az egyik oka annak, hogy a RUNE delegálása nem engedélyezett. A ThorChain hitelesítő csomópontok felelősek más blokkláncok tranzakcióinak tanúskodásáért, valamint a kriptovaluta küldéséért és fogadásáért különböző pénztárcákból közös felügyelet alatt.

A ThorChain érvényesítő csomópontok háromnaponta forognak a protokollvédelem javítása és a protokollfrissítések megkönnyítése érdekében. Észrevették a tranzakciót a Bitcoin blokkláncon, és az Ethereum pénztárcájukból elküldték az ETH-t az Ön által megadott címre.

kriptokereskedő lt

Az összes digitális bináris opció érvényesítés és a csomópontok kétharmadának bele kell egyeznie a kriptovaluta elküldésébe ezekből az úgynevezett ThorChain-tárolókból.

Ha az ellenőrök megpróbálnak ellopni az általuk kezelt kriptovaluta-értéktárakból, súlyos következményekkel kell szembenézniük. A ThorChain csomópontoknak fizetnek a RUNE megvásárlásáért és tétjéért, így tétjeik mindig megegyezik a likviditásszolgáltatók által a protokollban naplózott összérték kétszeresével.

Kriptovaluta kereskedési stratégia – Tanulj meg kereskedni

Ilyen módon a büntetés mindig jelentősebb, mint az a kriptopénz mennyisége, amelyet ellophatnak ezekből a tárolókból. Az összes lehetséges kriptovaluta-pár létrehozása nem hatékony. A ThorChain webhely szerint a ThorChain csak 1, gyűjteményre lenne szüksége, ha 1, láncot támogatna.

Algorand árelemzés: kezdeményezhet-e az ALGO egy új rallyt 1. Az érme ára a közelmúltban visszapattant a kritikus támaszról 1,56 dollárnál, és most dupla fenékmintával egy lehetséges emelkedést sejtet a közelgő kereskedésben.

A poolok nagy száma miatt a likviditás csökken, ami rossz kereskedési tapasztalatokat eredményez. Ez azt jelenti, hogy a likviditásszolgáltatóknak egyenlő mennyiségű RUNE-t és a többi érmét kell kivonniuk a tartályból.

Az arbitrázs kereskedőket arra ösztönzik, hogy biztosítsák a RUNE dollárértékarányát. Ezenkívül biztosítja, hogy a készlet kriptovaluta ugyanolyan helyes maradjon, mint más AMM-stílusú DEX protokollokban.

Az arbitrázs kereskedőktől való függőség miatt a ThorChain-alapú DEX-eknek nincs szükségük ár-orákulumokra a működéshez. Ehelyett a protokoll összehasonlítja a RUNE árát a protokoll többi kereskedési párjának költségével.

A likviditási szolgáltatók a kereskedési díjak mellett az előre kitermelt blokkjutalmak egy részét jutalmazták azokért a párokért, amelyek likviditást nyújtanak, hogy ösztönözzék őket a ThorChain kriptovaluta beépítésére. Az ügyfél a hálózati eszközben fizet a hálózati díjat, ha a tranzakció olyan beruházást tartalmaz, amely kriptokereskedő lt RUNE.

Ekkor az egyenértéket az adott készlet Kriptokereskedő lt készletéből veszik, és hozzáadják a Protokoll tartalékhoz. Ezenkívül fizetnie kell egy szelvényalapú díjat, amelyet annak alapján kriptokereskedő lt, hogy mennyit változtat az áron a készlet eszközarányának megzavarásával. Tudjuk, hogy mindez nagyon zavarónak hangzik. Szinte minden más decentralizált programhoz képest azonban a ThorChain DEX-el szerzett kezelőfelület tapasztalata páratlan.

Mi az Asgardex? Az Asgardex segít a felhasználóknak hozzáférni pénztárcájukhoz és ellenőrizni az egyenleget. Online kiadása nem igényli a böngésző pénztárca kiterjesztésének, például a MetaMask használatát. Ehelyett nyomja meg a Csatlakozás gombot a képernyő jobb felső sarkában, és a legfrissebb pénztárca létrehozására készül.

Miután létrehozta a Kriptokereskedő lt, rákattinthat egy új erős falra. Ezt követően megkapja a kezdő kifejezést, és letöltheti a Keystore fájlt.

Hozzászólás navigáció

Miután összekapcsolta a pénztárcát, elvégzi a munkáját, és ez minden. Csak emlékeztetőül, soha ne mondd el senkinek a jelszavad. A jobb felső sarokban, ahol korábban a linkelt pénztárca volt, egy ThorChain-cím található.

Ha rákattint, meglátja az Ön számára kifejlesztett pénztárca címeket az összes ThorChain-hez csatlakoztatott blokkláncon. Ezek teljes egészében az Ön birtokában vannak, és a mag felhasználásával kriptokereskedő lt. Ha elfelejtette a kezdő kifejezést, görgessen le a pénztárca lista aljára, és nyomja meg a mag kifejezést; a jelszó felvétele után jelenik meg. A Binance viszont minimum 50 dolláros kifizetést igényel. A folyamat csak körülbelül 30 másodpercet vesz igénybe.

Mint látható, a díjak csekélyek.

  • Algorand árelemzés: Indulhat az ALGO egy új rallye? CoinWorldMap
  • A vice.
  • Most akkor lesz medve piac? - Kripto Tanoda
  • Kereskedési szoftver forex warez

Időbecslést kap, mielőtt megerősítené ezt a cserét. A csere körülbelül 5 másodpercig tartott ebben a helyzetben. Bármely kriptovaluta ellenértékének cseréjéhez legalább 3 RUNE szükséges a pénztárcájában, és a váltott összegnek mindig nagyobbnak kell lennie, mint 3 RUNE plusz a swapdíj.

Eleinte maximálisan 1 milliárd volt a kínálata, végére azonban millióra csökkent. Források szerint összesen 30 millió készletet értékesítettek az alapbefektetők számára, 70 milliót privát aukción és 20 milliót a Binance IEO-ban, ezek közül 17 milliót égettek el. A csapat és tevékenységük millió RUNE-t kapott, míg a fennmaradó millió blokkos jutalmat és csoportos juttatásokat kapott.

kriptokereskedő lt

A RUNE-nak a piacon a legnagyobb tokenomikája lenne, ha nem a segítőkész csapat és a magánértékesítés kiosztása lenne. Ennek az az oka, hogy a ThorChain validátoroknak a likviditásszolgáltatók által kriptokereskedő lt pillanatban lezárt teljes érték kétszeresét kell megadniuk a RUNE értékben. A ThorChain kereslete valószínűleg tovább fog növekedni, mivel további blokkláncok támogatásával jár és bővíti ökoszisztémáját.

Mivel a csomópontok automatikusan segítik azokat a láncokat, amelyeknél a pénznemükhöz képest a legnagyobb RUNE likviditás érvényesül, jelentős mennyiségű RUNE-ra lesz szükségük ahhoz, hogy ezeket az új láncokat a ThorChainhez indítsák.

A ThorChain csapata egy decentralizált stabil érmén és egy keresztláncú DeFi protokollon is dolgozik. Kép: CoinMarketCap. Azonban van mit javítani, mielőtt a ThorChain teljesnek tekinthető lenne.

kriptokereskedő lt

Az egyetlen megmaradt eredmény a ThorChain mainnet elindítása, amely várhatóan az idei harmadik negyedévben fog bekövetkezni. Ez szükségessé teszi több olyan rendszergazda kriptokereskedő lt megsemmisítését, amelyek a protokoll paramétereit szabályozzák, például a RUNE tétminimumot és az érvényesítő csomópontforgatások közötti időt. A ThorChain csapata ezt júliusáig kívánja teljesíteni, ami a projekt hatókörét tekintve magasztos célpont.

  1. Revolut – Rólunk
  2. Bitcoin Fortress Review: legális vagy átverés?

A kormányzásnak ez a változása szintén aggasztó, tekintve a ThorChain történeti problémáját. Ha a csomópontok néhány lényeges problémát látnak, a ThorChain protokoll beépített biztonsági mentési tervvel rendelkezik, kriptokereskedő lt utasítja őket a hálózat elhagyására.

Amikor az aktív csomópontok száma csökken, a ThorChain-tárolókban tárolt összes kriptográfia automatikusan eljut a jogos tulajdonosainak, ez a folyamat Ragnarok néven ismert. A poénok félretétele alapvető kérdés. Megfigyeltük, hogy szinte minden heti fejlesztési jelentés tartalmazza a felfedezett és javított hibák listáját. Bár a ThorChain csapata több mint egy évig valóban kevésbé vesz részt az eljárásban, kíváncsi vagyunk, mi történhet egy tényleges vészhelyzet esetén.

A ThorChain versenyben áll, hogy a jövőben a decentralizált, sőt központosított kriptovaluta-cserék farkává váljon.

További hírek

Ha a ThorChain végül az összes kriptovaluta kereskedési mennyiség jelentős részét teszi ki, akkor nem vagyunk biztosak abban, hogy mennyire képes kibírni ennyi mozgó darabot. A ThorChain kincstára jól finanszírozott a protokoll hosszú távú életképességének biztosításához, és a projekt jó támogatást nyújt az iparág egyik legnagyobb nevéhez. Feltételezzük, hogy helyes volt Binance rejtett fegyvere, a ThorChain. Záró gondolatok A ThorChain végső formája nagy valószínűséggel a centralizált tőzsdékkel vetekedne, így a nagyszabású kriptovaluta-kereskedelmet kihívás elé állítani bármely személy kriptokereskedő lt szervezet számára.

Úgy tűnik, hogy a ThorChain csapat relatív névtelensége károsította a projekt láthatóságát. Amikor ilyesmit tervez, jó ötlet az alacsony profil megtartása.

Calyx Token CLX : Ha egy előértékesítési érmébe fektet be, milliókat kereshet Calyx Token CLX egy közösség által vezérelt feladat és egy engedély nélküli likviditási protokoll, amelyet azzal a fő hangsúllyal hoznak létre és hoznak létre, hogy lehetővé tegye a többláncos kriptokereskedést és a likviditás beszerzését számos likviditási erőforrásból, például a különféle blokklánc-hálózatokon működő DEX-ekből, hogy lehetővé tegye a kereskedést és a tokeneket. A pénz jelenleg az előértékesítés legelső szakaszában tart. Mindenki, aki a kripto-innovátorok és hasonló emberek ötletes és szenvedélyes szomszédságában szeretne regisztrálni, biztosan megteheti.

A névtelenségi stratégiának azonban volt néhány nem szándékos hatása. A ThorChain weboldalát nehéz vezetni.

Emellett dokumentumai és a ThorChain közösség a projekt legfontosabb releváns frissítéseit és részleteit tartalmazza. A kriptovaluta egyik elengedhetetlen eredménye a ThorChain keresztláncú Chaosnet megjelenése.

Most már elérhető, hogy a natív kriptovalutákat valós időben valósítsák meg méltatlan módon, keresztláncokkal. De akkor bizonytalan, hogy a Binance-hez hasonló jelentős szereplők mennyiben vesznek részt a ThorChain működésében. És ha ez a protokoll lesz a potenciális kriptokereskedelem háttere, akkor ezt meg kell érteni.

BITBOSE - A kriptokereskedelem jövője - Coinmercury

A ThorChain Chaosnetje egy újabb kiegészítés a kriptotérhez, ezért még nem látta meg a bizonytalanság teljes skáláját, amelyet a kriptopiacnak adnia kell.

Számos aggasztó problémával találkozott már, amelyek csak fokozódni fognak, mivel több blokklánc integrálódik a kriptokereskedő lt. A ThorChain architektúrája kivételesen jól átgondolt teljesítmény, egyszerűen kiemelkedő.