Olyan durva szigorítás jön a kriptovalutáknál, amit még nem látott a világ

Kriptokereskedelem világa. Belevették az NFT-ket?

 1. Forradalom a kriptokereskedelemben - benso-iranytu.hu
 2. Igen, ahol a kereskedők elfogadják.
 3. Bitcoin kód kereskedő
 4. Bitcoin - ideje az adózással is foglalkozni | Deloitte Magyarország
 5. Bináris opciós robot által kezelt fiók
 6. Olyan durva szigorítás jön a kriptovalutáknál, amit még nem látott a világ - benso-iranytu.hu
 7. Bináris opciók demo kereskedés

Nagyot zuhant a Coinbase árfolyama: alacsonyabb lett a bevétel, mint várták Portfolio A havi aktív felhasználók csökkenése az előző időszakhoz viszonyítva szintén hozzájárult a romló tőzsdei teljesítményhez. Az Egyesült Államok legnagyobb kriptokereskedelmi platformja a Coinbase részvényei kedden 13 százalékot estek, miután a cég bevétele nem érte el az elemzők által prognosztizált értéket.

kriptokereskedelem világa

A Coinbase bevételét a Refinitiv elemzői konszenzusa 1,57 milliárd dollárra becsülte, a Coinbase ettől elmaradó, 1,3 milliárd dolláros bevételről adott számot a harmadik negyedévre vonatkozóan. A csökkenés oka elsősorban a kriptokereskedelem nyári lassulása volt. Ez a bevétel az egy évvel korábbinak még mindig a négyszerese, ám az előző időszak 2,23 milliárd dolláros bevételéhez képest visszaesett.

kriptokereskedelem világa

A Coinbase havi aktív felhasználóinak a száma a második negyedéves 8,8 millióról 7,4 millióra esett vissza. Ez ugyan több mint egymilliós csökkenés, de még mindig magasabb az ügyfélszám, mint a tavalyi 6,1 milliós érték.

kriptokereskedelem világa

A kereskedési volumen az előző negyedéves milliárd dollárról milliárd dollárra esett vissza. A Coinbase a befektetői levelében azzal csillapította a kedélyeket, hogy a kriptokereskedelem ugyan volatilis üzlet, de hosszú távú befektetésként érdemes rá tekinteni, főleg a kriptoeszközök árfolyamának folyamatos növekedését figyelembe véve.

 • A legjobb kriptovaluta kereskedési platform ben
 • A következő legjobb befektetés a kriptovaluta után

A volatilitás alapvetően kedvez a Coinbase-nek és a kevésbé volatilis időszak kisebb kereskedelmi volmunet és ezáltal kevesebb tranzakciós költséget is jelent a vállalatnak. A Coinbase sikere alapvetően a platformján kereskedett kriptoeszközök teljesítményén múlik.

kriptokereskedelem világa

Hétfőn a bitcoin elérte a rekordszintű 68 dolláros értéket az ethereum pedig a dolláros csúcsértéket.

A Coinbase jelentése szerint a bitcoin részesedése 19 százalék, az ethereumé 22 százalék az összes kereskedési volumenből.

 • Kripto kereskedési kisszótár kezdőknek
 • Keressen könnyen pénzt otthonról dolgozva UK 2020

A fennmaradó 59 százalék egyéb kriptoeszközökből származik, amiben növekedés tapasztalható az előző időszak 50 százalékához hoz képest. A kriptokereskedő áprilisban lépett a tőzsdére dolláros bevezetési árfolyamon és az első kereskedési nap végén dolláron állt a részvényeinek árfolyama. Ez júliusra dollárra csökkent, a következő hónapokban viszont jelentősen megugrott.

kriptokereskedelem világa

A keddi kereskedési nap végére viszont 13 százalékkal csökkent az árfolyam és jelenleg ,39 dolláron áll. A Coinbase az elmúlt hónapokban több alkalommal is összetűzésbe került a kriptokereskedelem világa.

kriptokereskedelem világa

Gery Gensler, a tőzsdefelügyelet elnöke, szeptemberben még arról beszélt, hogy a Coinbase nincs beregisztrálva a szabályozónál, annak ellenére, hogy több tucat olyan tokennel rendelkeznek, amelyek egyenértékűek a kriptokereskedelem világa. Ezt az állítást a kriptokereskedő vitatja.

50.000 Ft-ból 1 millió kripto kereskedéssel [1.RÉSZ]

Kapcsolódó cikkünk.