Mi az a binare fájl, Fájl kiterjesztése Search

Opciók compress=binary

opciók compress=binary

A rendszerszintű konfigurációs fájl az 'mplayer. A MEncoder konfigurációs fájl a 'mencoder. A felhasználóspecifikus opciók felülbírálják a rendszerszintűeket, a parancssorban megadottak pedig mindkettőt.

Seminar: Penerapan Binary Particle Swarm Optimization Support Vector Machine

Az olyan opciók melyek egyébként érték megadása nélkül használandóak, itt a 'true' vagy '1' értékkel engedélyezhetőek, míg a 'false' illetve '0' értékkel letilthatóak. Még az al-opciók is paraméterezhetőek ily módon. Fájl-specifikus konfigurációs fájlokat is írhatsz.

opciók compress=binary

Ha például a 'movie. A konfigurációs fájlt teheted ugyanabba a könyvtárba is, mint ahol a lejátszandó fájl van, feltéve hogy megadod a -use-filedir-conf kapcsolót vagy a parancssorban vagy a globális konfigurációs fájlban.

opciók compress=binary

Ráadásul a -use-filedir-conf opció engedélyezi a könyvtár specifikus konfigurációs fájlokat. Ezért az MPlayer először megpróbálja betölteni az mplayer.

Általában lassú vagy hibás terminálokon hasznos, amik nem kezelik megfelelően a kocsi visszát pl. Elnyomja a GUI hibaüzeneteket is. A megadott szám lesz a maximálisan használandó érték. Általában célravezető nagy számok beírása.

Egy profil a négyzetes zárójelbe tett nevével kezdődik, pl. Az összes ezutáni opció a profil része lesz. A leírás melyet a -profile help opciók compress=binary a profile-desc opcióval adható meg.

Fájl kiterjesztése Search Fájlok a fájl kiterjesztését. Lehetséges, hogy.

A profil befejezéséhez kezdj egy újat vagy használd a 'default' profil nevet az általános opciókkal történő folytatásához.