Tőzsde hírek és piaci aktualitások. Oldal 1 | XTB

Tőzsdei bitcoin, Putyin hosszú háborúra készül az egész világ ellen

Tartalom

  Csúcsra ugrott a bitcoin árfolyama Origo A friss befektetési lehetőség pedig meg is hozta a vásárlási kedvet.

  us bináris opciós automatikus kereskedés

  A világ vezető kriptovalutájának számító bitcoin árfolyama szerdán meghaladta a Az emelkedés hátterében elsősorban az állt, hogy kedden indult meg tőzsdei bitcoin kereskedés az USA-ban a ProShares Bitcoin Strategy ETF nevű tőzsdén kereskedett alappal, amely az első amerikai, bitcoinhoz kapcsolódó ilyen jellegű tőzsdei eszköz.

  A termék lényege, hogy így a befektetők határidős ügyleteken keresztül vehetnek és adhatnak el bitcoint, ahelyett, hogy közvetlenül kereskednének a kriptovalutával — írja az RT. Ezzel a befektetők egyfelől csökkentik a bitcoinban rejlő biztonsági kockázatokat, másrészt kevésbé érintik őket a kriptovaluta árfolyamának rövidtávú, esetenként igen intenzív ingadozásai.

  A döntés pedig történelmi jelentőségűnek számított, ugyanis ez az első ilyen, bitcoinhoz köthető termék, amelyet jóváhagyott az amerikai felügyelet.

  hol érdemes kriptopénzt befektetni

  A népszerűség pedig nem is maradt el. A Bloomberg közlése szerint a ProShares alapja az induláskor több mint 1 milliárd dolláros tőzsdei bitcoin generált, amivel minden idők második legintenzívebben kereskedett alapja lett.

  sokat keresel forex vs kriptovalutákkal

  Közép-európai idő szerint csütörtök reggel a bitcoin Adja meg a nevét és az e-mail címét és elküldjük Önnek a nap legfontosabb híreit.