GMO Bányászati ​​Központ Észak-Európában

Kriptokereskedő gmo. Gazdasági Szakkiadó | Szakkönyvek | Folyóirat | Konferencia

Ez jelentős fejlemény Kraken számára, mivel az Egyesült Arab Emírségek a világ egyik legfontosabb pénzügyi központja.

WEEKEND CHARTS - Profitos Crypto kereskedési technikák

A licenc lehetővé teszi a Kraken számára, hogy kriptoeszköz-csere- és letétkezelési platformot működtessen az ADGM-ben. A Kraken már működik Japánban, az Egyesült Államokban és Kanadában, és ez a lépés lehetővé kriptokereskedő gmo, hogy még tovább bővítse hatókörét.

kriptokereskedő gmo

A másik jelentős kriptovaluta tőzsde, a Binance szintén engedélyért folyamodott Abu-Dzabiban. Az ADGM az egyik legprogresszívebb szabályozó testület a kriptovaluták terén.

kriptokereskedő gmo

Ez volt az egyik első olyan joghatóság, amely kriptográfiai kereskedési engedélyt adott egy nagy tőzsdének. Kraken engedélye három évig lesz érvényes, és megújítható. Ez pozitív fejlemény a kriptovaluta iparág egésze számára, mivel azt mutatja, hogy a szabályozás egyre egyértelműbbé válik a digitális eszközök körül.

kriptokereskedő gmo

Az Egyesült Arab Emírségek kulcsfontosságú pénzügyi központ, és ez a lépés még tovább segíti a kriptovaluták legitimizálását. Valószínűleg ez a kereskedési volumen növekedéséhez is vezet a Kraken platformján.

kriptokereskedő gmo

Az Egyesült Arab Emírségekben a kriptovaluták kereskedelme az elmúlt néhány évben jelentős emelkedést mutatott. Az elmúlt néhány évben számos tényező, például a fiat értékcsökkenése és az átutalások ösztönözték a kriptovaluták növekvő elterjedését.

kriptokereskedő gmo

A fent említett Kraken frissítés valószínűleg még jobban ösztönzi ezt a növekedést.