Tinderen támadnak a kiberbűnözők - MMOnline

Visszatérő kriptokereskedelem, Uložite dionice u bitcoin

Tartalom

  bitcoin alkalmazás a befektetéshez

  Publikálva: máj 7, Megosztás A Fintech Világa mai adásában Suppan Visszatérő kriptokereskedelem és Érczfalvi András Mariánovich Félixszel, a BitPadre kriptováltó vállalat társalapítójával beszélgetnek a kriptopiac aktuális eseményeiről, valamint a kriptó mainstreambe való betöréséről.

  A beszélgetés résztvevői az adás első felében kivesézik a kriptovaluták jelenlegi helyzetét, valamint a még gyerekcipőben járó hazai piacot is górcső alá veszik.

  melyik a jobb befektetés bitcoin vagy litecoin

  Itt szóba kerül a kriptovaluták általános megítélése, amely még mindig tévhitekről, hiányosságokról árulkodik a többség részéről. A megfelelő edukáció márpedig elengedhetetlen a biztonságos kereskedéshez, erről mindenképp érdemes előre gondoskodni az érdeklődőknek.

  A kriptovaluták elfogadottságának markáns növekedése az elmúlt időszakban számos fontos változáshoz vezetett.

  megéri-e bitcoinba fektetni

  A kriptók mostanra egyre több embert érdekelnek kortól függetlenül, ezt bizonyítja azt is, hogy a befektetési portfóliók visszatérő elemévé váltak, ugyanakkor az általánosan használt fizetőeszközök közé még nem érkeztek meg a legismertebb kriptók, a Bitcoin és az Ethereum sem.

  A BitPadre tevékenysége kapcsán elhangzott, hogy a kriptováltók esetében az is rendkívül fontos, hogy az ügyfeleknek ne csupán venni és eladni legyen lehetősége, hanem a biztonságos tárolás is megoldott legyen, ez külön kompetenciákat igényel a szolgáltatóktól is.

  kriptovaluta kereskedő akuna

  Megosztás Botond bejegyzés 0 hozzászólások Előző cikk.